Logística Internacional

Què  inclou un servei de logística internacional?

A Mail Boxes Etc. Granollers ampliem les nostres instal·lacions amb un nou magatzem de 3000 metres quadrats per poder oferir un millor servei als clients.

Cada cop són més les empreses que volen externalitzar els magatzems ja que està demostrat que pot arribar a suposar una reducció de fins a un 11% dels costos totals que implica la cadena logística.

En aquest cas, el servei de logística integral engloba l’emmagatzematge, picking i distribució de les mercaderies d’una mateixa empresa. Tracta de controlar tot el que passa després de la producció, des de la recepció fins a la gestió de l’estoc i l’enviament internacional, per tal que l’empresa es despreocupi de tots aquests processos.

Com és el procés del servei d’emmagatzematge, picking i distribució

A Mail Boxes Etc. Granollers oferim un servei complet de logística: recollida a l’empresa, emmagatzematge, empaquetat personalitzat per al destinatari, embalatge professional, preparació de la documentació de transport i enviament internacional i nacional a través de les millors empreses de missatgeria.

proces-mbe-logistica

Quins beneficis té la logística internacional?

 • Facilita la planificació financera de l’empresa
 • Desapareixen les diferències en la gestió d’inventari, donat que la companyia logística en el qual podem delegar la gestió i control.
 • Els costos logístics passen de fix a variable. En funció del volum emmagatzemat.
 • La transferència d’aquest control i gestió d’estoc en magatzem a una empresa externa permet a l’empresa disposar d’un nou actiu (en capital humà, temps i economia).
 • Guanyar en eficiència.

T’agradaria que puguessim emmagatzemar els teus productes. Tens dubtes? Contacte amb nosaltres i t’assessorarem sense problema.

  Aceptes la nostra política de privacitat.

  D'acord amb la normativa vigent de protecció de dades personals, s'informa que les dades de caràcter personal que es facilitin mitjançant el següent formulari o correu electrònic seran tractades de forma confidencial i s'utilitzaran exclusivament amb la finalitat de gestionar les sol•licituds, escrits i comunicacions realitzades pel propi interessat. El responsable del tractament és MULTIBOXES, S.L., C / Dionís Puig, 11, Polígon Industrial El Ramassar, Granollers (08402).

  Els drets que la normativa de protecció de dades li atribueix (revocació del consentiment, dret d'accés, rectificació i supressió de les seves dades, i la limitació o oposició al tractament) els podrà exercir en qualsevol moment davant el Responsable, a l'adreça postal C / Dionís Puig, 11, Polígon Industrial El Ramassar, Granollers; o Correu electrònic a: rgpd@multiboxes.com. No estan previstes transferències internacionals de les dades. Les dades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es van demanar i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades.