Disseny gràfic i impressió

Disseny gràfic i impressió

A Estudi gràfic MBE som especialistes en serveis de disseny gràfic i impressió. Oferim assessorament global en projectes gràfics i de comunicació, des de la creativitat fins a la impressió de qualsevol producte i sobre qualsevol suport, buscant sempre la millor solució pels nostres clients.

Què fem?

Podem fer des d’imatge corporativa, fulletons, embalatge, publicitat, catàlegs, estands fins a expositors. Escoltem les teves necessitats, desenvolupem la creativitat, elaborem el missatge de comunicació, seleccionem les eines i mitjans apropiats i et presentem diverses propostes.

Tanmateix disposem d’un equip de muntadors professionals per poder instal·lar qualsevol material imprès allà on sigui necessari: botigues, fires, vehicles, façanes, etc. Tenint en compte que som som especialistes en enviaments nacionals i internacionals, podrem entregar la comanda on faci falta.

Impressió Digital i ófset

La impressió digital i òfset et permet transformar la idea creativa en un vehicle de comunicació d’una manera tan ràpida com ho fa la tecnologia. És una tècnica ideal per imprimir petits tiratges de targetes de visita, cartells, llistes, o manuals amb qualitat i agilitat.

A més a més, disposem de centres productius preparats per imprimir en òfset sense límit de còpies, amb la millor relació qualitat-preu. A Estudi gràfic MBE ens adaptem a les necessitats de cada client i les característiques de cada projecte per tal d’oferir la millor opció d’impressió, optimitzant els costos i terminis d’entrega.

Paper amb capçalera i sobres, díptics, catàlegs, cartells, carpetes, revistes… Si necessites imprimir qualsevol tiratge en diferents tipus de suports, a Estudi gràfic MBE t’ajudarem a escollir segons les teves necessitats i també enviarem els materials impresos on desitgis.

Producte promocional

Què és el producte promocional?

El producte promocional és aquell que pots utilitzar per qualsevol esdeveniment com fires o salons de mostres. També és una bona opció per fer regals d’empresa als teus clients en dates senyalades.

Avantatges del producte promocional:

  • Aconseguir una bona imatge de marca.
  • Fidelització dels teus clients.
  • Creació, impacte i difusió de la teva marca

T’oferim una amplia gamma de referències d’objectes publicitaris i de merchandising per personalitzar com: samarretes, bosses, bolígrafs, tasses i molts més. En el nostre web www.mbepromo.es podràs escollir el producte que millor s’adapti a les teves necessitats.