Solucions gràfiques per la imatge del teu negoci

Estudi gràfic MBE  està format per un equip professional del sector de les arts gràfiques avalat per més de deu anys d’experiència.

Vols fer una canvi d’imatge al teu negoci? El teu logotip no transmet els valors de la teva empresa? Necessites decorar algun espai del teu negoci o un espai efímer per un esdeveniment?

El nostre equip d’Estudi Gràfic MBE durà a terme la totalitat del projecte, des del disseny gràfic fins al muntatge del producte, assessorant-vos en cada etapa del procés d’una forma eficaç, ràpida i personalitzada al 100%. La nostra especialitat és trobar la millor solució comunicativa pel teu negoci. La identitat corporativa  de la teva empresa és molt important per transmetre els vostres valors de negoci, nosaltres us ajudarem creant tota la imatge gràfica que millor us identifiqui.

La nostra proposta de valor:

  • Productes d’alta qualitat
  • Maquinaria de producció de última generació: impressió amb màquines làtex i màquines d’impressió en suports rígids amb tecnologia d’impressió UV
  • Departament en constant formació per adaptar-se a les noves tècniques de impressió en gran format.
  • La nostra filosofia: pressupostos ràpids, entregues a temps i amb qualitat, assessorament en el procés.

 

Som especialistes en:

Tenim una gran varietat de productes en gran format, imprimim sobre qualsevol tipus de suport i també per qualsevol comunicació publicitària
T'oferim assessorament en totes les fases del teu projecte, et donarem la millor solució comunicativa pel teu negoci.
Oferim assessorament en disseny gràfic i impressió, som especialistes en solucions gràfiques
Disposem de servei d'impressió digital de petit i gran format i impremta òfset